Burggraaf, Keurslager

Specialiteiten

Een aantal van onze producten zijn echte toppers. Met vakwedstrijden winnen we hier dan ook vaak mooie prijzen mee. We willen graag een paar van onze specialiteiten uitlichten.

- Kookworst
Een van de toppers is onze kookworst, heerlijk ambachtelijk gemaakt en vooral erg lekker van smaak!

- Rookworst
Een andere topper is de rookworst, die van hoge kwaliteit is en erg populair is onder onze klanten.

Het televisie programma KASSA kwam een keer filmen in onze worstmakerij voor een reportage over rookworst.

- Grillworst
Onze beroemde grillworst: naturel, kaas of kip.

- Spareribs
Heerlijk van smaak en bijzonder gekruid, een echte aanrader!

Vakmanschap

Slagerij Burggraaf bestaat al meer dan 100 jaar. In die 100 jaar staat bij ons altijd één ding voorop; Kwaliteit en prijs en alleen in deze volgorde.

Specialist in lekker eten
Wellicht denkt u bij vakmanschap in eerste instantie alleen aan vlees. Hoewel we ons zeker ‘specialist’ op het gebied van verse vleesspecialiteiten willen noemen geldt die titel ook voor onze vleeswaren, salades, broodjes, maaltijden, panklare artikelen en grillspecialiteiten. Ook voor goed verzorgde party’s bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in koude en warme buffetten, fondue, gourmet én natuurlijk barbecue.

Vleesspecialiteiten
Variërend van een biefstuk tot een varkenshaasje bieden we een uitgebreid assortiment vers vlees. Om het u wat gemakkelijker te maken bieden wij wekelijks bepaalde producten aan. Daarnaast bieden we een keur aan zelfgemaakte vleeswaren. Uiteraard hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis.

Nathan Europees kampioen!

Nathan Burggraaf is 13 september 2014 eerste geworden in het individuele klassement van de International Young Butchers Competition. Een prachtige prestatie! En als team met Joey Baan wist hij ook Europees kampioen te worden! De International Young Butchers Competition is een internationale vakwedstrijd voor slagers onder de 25 jaar.

Nieuw, de kernthermometer!

Zo bereidt u in een handomdraai grote stukken vlees! Met het oog op de komende feestdagen is het heel praktisch om met een kernthermometer te werken. Zo bereidt u heel eenvoudig een rollade, kip of sappige rosbief. Het venster van de kernthermometer is duidelijk en geeft in een oogopslag de gaarheid weer.

Met deze thermometer kunt u een heerlijk stukje vlees bereiden.

Prijs per stuk: €9,95

Burggraaf, Keurslager

Zandstraat 6
4101EG Culemborg
0345512509

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 13:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten